Treatment Lower Leg Hair Removal di ZAP Pondok Indah Mall 3

Hi Gorgeous

How’s you doin’?



Back to ZAP, ngapain lagi kalo bukan demi treatment lower leg hair removal. Kalo liat di postingan ku sebelumnya, udah pasti langganan treatment ini deh. 


Selalu ga pernah kecewa dengan treatment dari semua staff di ZAP, sangat ramah dan profesional! Jadi nyaman banget deh tiap treatment di ZAP.


Buat kalian yang mau coba ke ZAP, mereka ada banyak promo dan deals yang menarik banget, cek aja Instagram ZAP dan juga official store ZAP di ecommerce ya.




 


Thank you for reading!^^



M. Agape D.

 Instagram - Youtube 

  

If you want me to review your product, or would like to discuss about collaborating opportunity or you have any question about me. (BAHASA/ENG). Please email me to  agape.bisnis@gmail.com or DM me on Instagram.


 



Comments

Popular posts from this blog

No Acne No Cry: Review ERHA Ultimate Acne Cure Program

Nyobain Treatment Hair Removal Lower Leg di Derma Express

Review Avoskin Your Skin Bae Serum (Salicylic Acid 2% + Zinc Serum)